loader
menu

CIUTAT

El Komando NitsQ farà hores extra a la macrofesta de dijous a la Tàrraco Arena

El Circ Ciutat dimarts, 08 d'abril de 2014

El Komando NitsQ i els agents de salut de Som.net seran dijous a la nit a la macrofesta universitària de la TAP. Els dos grups faran una acció conjunta i coordinada amb els joves assistents a la festa, per tal de conscienciar-los sobre la convivència amb el descans veïnal i els hi oferiran informació per gestionar millor els plaers de la nit.

El Komando NitsQ centrarà la seva intervenció pels voltants de la TAP, a partir de les 22:30h, oferint informació sobre la campanya “Festa i Descans Qnviuen”. També oferiran informació sobre alcohol i conducció, transport públic, etc. El grup Som.nit instal·larà un stand informatiu dintre del recinte de la festa informant sobre alcohol i altres drogues també amb l’objectiu de prevenir riscos associats al consum.

L’Ajuntament, des de les Àrees de Salut i Joventut, sense perdre de vista que l’objectiu del que surt de festa és la diversió, pretén afavorir conductes més responsables entre els usuaris de l’oci nocturn. Es tracta de sensibilitzar a la població juvenil sobre la necessitat de conciliar la festa i el dret dels veïns a descansar, així com minimitzar els riscos associats al consum abusiu d’alcohol.

Font: Nitsq


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar