loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

El Metropol acollirà dissabte el plat fort del festival Dixieland

El Circ Cultura dimecres, 09 d'abril de 2014

En plena celebració del Festival Internacional de Dixieland de Tarragona 2014, el Teatre Metropol serà dissabte l’escenari de tres grans concerts: Randy Greer; Roger Benet i la Vicens Martín Dream Big Band i Xavi Torres Trio Feat: Perico Sambeat i Llibert Fortuny.

Randy Greer. /ajuntament de TGN

Roger Benet i la Vicens Martín Dream Big Band. / Ajuntament de TGN

Randy Greer Quintet serà el primer a actuar al Teatre Metropol dins el Festival i ho farà el proper dijous 10 d’abril a les 20h. El cantant nord-americà és un dels cantants més sòlids del jazz i influenciats per aquest món, ja que és nét del bateria de Duke Ellington, Sonny Greer; i ho fa seguint el llegat, la veu i l’estil de Nat King Cole.

El segon gran concert anirà a càrrec de Roger Benet i la Vicens Martín Dream Big Band, que es podrà veure l’endemà, el divendres 11 a les 20h i que ofereixen la veu i la música respectivament, presentant un concert únic i explosiu que situarà en una mateixa escena les cançons del nou disc del particular creador tarragoní, Ciutòpolis.

Finalment, el 12 d’abril a les 20h serà a càrrec de Xavi Torres Trio Feat: Perico Sambeat i Llibert Fortuny, que presentaran un concert especialment creat pel Festival i on el més espectacular serà veure aquest jove pianista tarragoní, Xavi Torres, acompanyat dels reconegudíssims saxofonistes Sambeat i Fortuny.

Les entrades per a aquests tres concerts són a la venda a través de les taquilles del Teatre Metropol, Tarracoticket i Atrapalo. I són respectivament de 14€, 12€ i 12€, amb la possibilitat d’adquirir un abonament pels tres de 28€.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar