loader
menu

CIUTAT

Poblet no declara davant del jutge perquè el creu incompetent per a assumptes de Vila-seca

El Circ Ciutat dimecres, 09 d'abril de 2014

El president de la Diputació de Tarragona i alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, i sis regidors del seu equip de govern de CiU consideren que el jutge que els ha imputat pel cas Innova no té cap competència en el seu municipi. Per això, han presentat aquest dimecres al matí un recurs de reforma davant el jutjat d'instrucció número 3 de Reus, el titular del qual és Diego Álvarez de Juan, i no han declarat

Font: Joan Marc salvat

Un cop presentat el recurs, i ja a la sortida dels jutjats, l'argument de Poblet i dels sis regidors també imputats és que el jutge de Reus és "incompetent" per tractar els temes que afecten a Vila-seca, municipi que pertany al partit judicial de Tarragona.

El president de la Diputació també s'ha defensat: "Nosaltres no som Innova, ni ho hem sigut, ni ho serem. Tampoc no som Sagessa, ni hi tenim cap relació, ni formem part de la seva xarxa. I nosaltres no som Reus", ha conclòs Poblet.

En espera de la resolució judicial sobre aquesta demanda, el batlle i els sis regidors de Vila-seca s'han acollit al seu dret de no declarar.

Poblet i els regidors Xavier Farriol (Hisenda i promoció), Manuel Moya (Urbanisme), Esmeralda Núñez (La Pineda), Ana Josefa Girona (barri de La Plana), Josep Maria Pujals (Salut Pública) i Josep Toquero (Relacions Ciutadanes, Cultura i Dinamització Laboral) estan imputats per prevaricació, malversació de cabals públics, omissió del deure de perseguir delictes, blanqueig de capitals i falsedat documental

Totes les persones imputades pertanyen a Convergència i Unió i es dóna el cas que tots formaven part de la Junta de Govern Local que va donar el vist-i-plau als tràmits de construcció del Centre d'Alta Resolució (CAR) de la població, que va costar 11,2 milions d'euros.

L'arquitecte del CAR, Jorge Batesteza, també està imputat en el cas Innova per cobrar 387.000 euros, presumptament injustificats, entre els anys 2007 i 2010 en concepte d'assessoria tècnica per a la construcció de l'Hospital Sant Joan de Reus.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar