loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La companyia d'Arantxa Sagardoy trenca el vincle amb els teatres de TGN

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 10 d'abril de 2014

La ballarina i coreògrafa tarragonina Arantxa Sagardoy ha anunciat que trenca el seu vincle amb els teatres de la ciutat després de 7 anys. D'aquesta manera, la companyia Sagardoy/Bravo Plan B deixarà la seva residència als teatres de Tarragona. Els motius són econòmics, tal com ha assegurat la mateixa Sagardoy.

A l'esquerra, la regidora de Cultura, Begoña Floria, i la ballarina Arantxa Sagardoy. / mauri

Font: Companyia Sagardoy/Bravo Plan B

Durant aquests 7 anys, els projectes liderats per la tarragonina han gaudit d'un triple finançament. El de l'Ajuntament de Tarragona, a través d'un conveni i el de la Generalitat, amb fons d'ajuda a la creació. La tercera via l'aporta directament la companyia amb els recursos que obté en les gires, tant nacionals com internacionals.

Sagardoy ha aprofitat per agrair tot l'ajut concedit durant el mandat de Ballesteros, però ha estat clara davant la cruesa de la situació actual: "Ara mateix ens trobem en un camí sense sortida per poder seguir fent la residència a Tarragona", cosa que, farà que la companyia de l'artista tarragonina busqui altres sortides. En el seu comiat, des de la companyia Sagradoy/Bravo Plan B, s'ha insistit que "l'objectiu sempre ha estat estrenar a Tarragona treballs de qualitat internacional i anar de gira portant el nom de Tarragona".

La tinent d’alcalde de Cultura, Begoña Floria, ha agraït “la feina feta per la cultura de la ciutat, aportant un públic fidel i un interés per la dansa creixent a la ciutadania i als i les alumnes de dansa de Tarragona”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar