loader
menu

CIUTAT

Apareixen pintades a favor d'ETA en el nou carrer de TGN dedicat a Miguel Ángel Blanco

El Circ Ciutat divendres, 11 d'abril de 2014

Tarragona compta, des de l'11 d'abril amb un carrer que porta com a nom MIguel Ángel Blanco, el regidor basc del PP assassinat per ETA l'any 1997. Llàstima que, només dues hores després de l'estrena de la placa, aquesta ja ha estat víctima de l'incivisme més canalla i miserable. A més, en un contenidor pròxim, fins i tot ha aparegut una pintada en que es pot llegir "Gora Txapote", un missatge d'enaltiment del membre de la banda terrorista ETA que va ser acusat de l'assassinat material del regidor de la localitat d'Ermua, i que va ser condemnat a 50 anys de presó l'any 2006.

Foto: Mauri

Font: cedida

Font: cedida

Les guixades a la placa i la pintada al contenidor ja han estat netejades per operaris de la brigada municipal.

El carrer està ubicat a la urbanització Bon Sol, a Boscos, just darrere de la Ciutat Residencial i de Repòs.

L'encarregada d'inaugurar, oficialment, la nova via a la ciutat ha estat la germana del regidor, Maria del Mar Blanco. Després de signar en el llibre d'honor de l'Ajuntament, Blanco ha donat una conferència a la Cambra de Comerç i posteriorment s'ha traslladat fins al carrer que duu el nom del seu germà.

La proposta va nèixer del grup municipal del Partit Popular fa uns mesos, l'equip de govern del PSC hi va donar el vistiplau i ja és una realitat. El PP tarragoní, a més, ha tornat a proposar formalment que l'Ajuntament també dediqui un carrer a l'expresident Suárez. Aquesta petició ja la van formular els populars amb motiu del seu 80è aniversari, però no va prosperar al prohibir la normativa municipal dedicar carrers a persones en vida.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar