loader
menu

CIUTAT

L'Arrabassada i la Savinosa tindran xiringuitos per Setmana Santa si els nous adjudicataris actuen amb celeritat

El Circ Ciutat divendres, 11 d'abril de 2014

Les platges de Tarragona podrien tenir guinguetes per Setmana Santa. Dependrà de la celeritat amb que actuïn els adjudicataris de les noves concessions dels espais coneguts popularment com xiringuitos.

Font: Ajuntament de Tarragona

Una de les tres guinguetes projectades a la platja de l'Arrabassada. / Ajuntament de TGN

Tot i que l'obertura dels sobres amb les ofertes estava previst pel dia 14 d'abril, l’Ajuntament de Tarragona ja ha resolt el concurs públic de concessió de les tres guinguetes de l'Arrabassada i el de la Savinosa. També ha anunciat que podran obrir el servei de forma immediata, abans de l’inici de la temporada de platges, utilitzant estructures provisionals o antigues instal·lacions, mentre construeixen les noves. Segons figura en el web municipal, el contracte d'adjudicació és de 489.000 euros anuals (sense IVA).

El contracte haurà de tenir una durada mínima de 12 anys, ampliable a 3 de moratòria. Per tant, els elements i materials emprats han de ser de qualitat, resistents als elements i a la salabror del mar.

Incorporen un disseny endreçat de la publicitat identificativa del local i, també ofereix una identificació corporativa i turística de l'Ajuntament de Tarragona. Totes elles comptaran amb una terrassa superior a 110m2 protegida per una pèrgola que incorpora protecció solar.

Les guinguetes tindran accessibilitat universal per a persones amb mobilitat reduïda i la construcció durarà unes dues setmanes. Aquestes guinguetes S’afegeixen les a les altres existents a les platja Llarga (3) , la Mora (1) i Tamarit (1). D’aquesta manera la ciutat de Tarragona millora els nous equipament a la platja, que seran de més nivell , qualitat i disseny que els actuals.

Les guinguetes seran accessibles des de la cota del passeig. Totes compten amb una cabina de serveis de pública concurrència i una cabina adaptada per discapacitats. Els equipalments es fan amb criteris mediambientals pel que fa a l'elecció de materials d'acabat, il·luminació.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar