loader
menu

CIUTAT

Tarragona s'assegura 5.000 nous turistes russos

El Circ Ciutat dilluns, 14 d'abril de 2014

Més turistes, i també de Rússia. Tarragona rebrà un mínim de 5.000 nous visitants procedents de l'antiga Unió Soviètica. El Patronat Municipal de Turisme de Tarragona ha tancat un acord amb el reconegut touroperador Natalie Tours Incoming per fer les visites a la ciutat.

Font: circdetarragona.com

Font: Ajuntament de TGN

Segons les dades amb les que treballa Natalie Tours, el touroperador estima que portarà a la ciutat entre 5.000 i 6.000 visitants russos aquesta temporada estiuenca. De fet, el rus va ser el visitant més habitual a la ciutat l'any 2013, ja que la presència de turistes russos va créixer més d'un 30 per cent respecte l'any anterior.

El Patronat Municipal de Turisme de Tarragona està treballant de manera específica en el mercat rus, un mercat a l’alça durant aquests anys, amb un gran poder adquisitiu, posicionat-se en segon lloc en el rànquing de mercats estrangers que visiten la ciutat.

Per tal de poder oferir una visió més enriquidora de Tarragona, el Patronat lliurarà al touroperador material turístic amb informació completa de la ciutat i de la campanya comercial Enjoy Tarragona adreçada especialment al turista rus. Avui dilluns ja s’ha donat el primer pas de col·laboració, amb una presentació sobre la destinació de Tarragona que s’està impartint a més de 40 guies.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar