loader
menu

CIUTAT

La Generalitat recorda que mai ha ofert la tercera planta de l'EOI

Sergi Casado Ciutat dilluns, 14 d'abril de 2014

Malgrat que el clam de la comunitat educativa i les demandes reiterades per part de l'Ajuntament, a través del plenari, perquè la tercera planta de l'Escola Oficial d'Idiomes també se la quedi el centre, la Generalitat no farà marxa enrere. De fet, la possibilitat d'ocupar el tercer pis de la Chartreuse per la nova escola d'idiomes mai ha existit.

Font: circdetarragona.com

Així ho ha manifestat al Circ el Delegat del Govern a Tarragona, Quim Nin. "Ja ho vam deixar clar en una reunió a principi de curs. Quan es va plantejar l'espai de què disposarien i els metres quadrats necessaris, la tercera planta no figurava enlloc. Nosaltres ja els vam explicar la decisió del govern".

El màxim representant de la Generalitat al Camp de Tarragona apunta a "visites que algú va fer pel seu compte" a l'origen dels malentesos per la última planta de l'antiga fàbrica de licors. "Llavors es van creure això, però la propietat no ho va dir". De visites n'havia organitzat l'Ajuntament, de bracet sempre amb els membres de la comunitat educativa.

D'acord amb això, l'objectiu no ha canviat. Fa uns mesos, el regidor de CiU a l'Ajuntament de TGN, Robert Vendrell, es va despatxar a gust amb "Ja s'hi poden posar fulles perquè es farà", en referència a que els Serveis Territorials d'Economia i Hisenda ocuparan la tercera planta. Nin, però, no ha utilitzat un discurs tan vehement: "Si no hi anés (Economia i Finances) segur que buscaríem optimitzar-ho amb altres espais", manifesta Nin. ICV també ha portat el cas al Parlament, però sense que CiU ho hagi permès.

Tot s'emmarca en la política de racionalització per tal d'estalviar en costos de lloguer. "Si ho aconseguim, ens estalviarem uns quants cents de milers d'euros", indica Nin.

Nin no ha entrat a valorar la proposta del PP de traslladar Economia a l'antiga caserna dels Mossos a les Gavarres, però sí ha admès que fa uns dos anys van oferir aquest equipament a l'Ajuntament de Tarragona, a canvi de dos milions d'euros. La demanda s'entèn perquè les obres de la nova caserna de la Guàrdia Urbana estaven encallades. El consistori, que li havia cedit gratuïtament el solar, va desestimar el suggeriment.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar