loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El Cor Geriona, d'Oh Happy Day, actuarà a TGN el 14 de juny

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 15 d'abril de 2014

El Cor gironí Geriona, conegut per la seva participació al concurs de Televisió de Catalunya ‘Oh Happy Day’, actuarà el proper 14 de juny a l’Auditori del Palau de Congressos de Tarragona. L’actuació del cor està programada per les set de la tarda i les portes s’obriran al públic mitja hora abans. Les entrades ja es poden comprar a un preu d’entre 12 i 20 euros més costos de distribució a les tendes Arsis de Tarragona, Qui’k de Reus i a Ticketplus.cat.

Font: Music From Tamarit

Geriona presenten l’espectacle ‘Oh Happy Geriona’, en el qual interpreten les peces que van realitzar al programa de TV3, en el qual van quedar semifinalistes. Geriona és un cor de veus blanques format per disset noies que han crescut unides per la música des de ja fa un grapat d’anys. El seu repertori es basa en diferents tipus de cançons, ja siguin clàssics, cançó popular o bandes sonores, sempre interpretades amb passió.

A Tarragona basaran la primera part en un repertori clàssic i deixaran per la segona part les cançons que van fer a ‘Oh Happy Day’. Aquest programa va ser una de les sensacions del passat 2013 a la televisió pública catalana, reunint a algunes de les millors corals de Catalunya per prendre part en un concurs que probablement tindrà més edicions. El disc ‘Oh Happy Day: les millors cançons’ ja ha venut més de 20.000 còpies, obtenint el Disc d’Or.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar