loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament tornarà a instal·lar un pipican a la Vall de l'Arrabassada

Sergi Casado Ciutat dilluns, 21 d'abril de 2014

La Vall de l'Arrabassada tornarà a tenir un pipican, però en aquesta ocasió es tractarà d'un espai amb millors condicions que l'antic tancat per a gossos. El Parc de les Lletres Catalanes s'ha menjat l'espai que hi havia per a animals de companyia, però segons va explicar el regidor Paco Zapater, en breu s'aprofitarà una part del nou parc per instal·lar-hi un recinte perquè les mascotes puguin córrer deslligades sense por a una sanció de la Guàrdia Urbana.

Font: circdetarragona.com

La zona exacta d'ubicació encara no està definida, ni tampoc la superfície que tindrà. Això, sí, serà molt més petit que el del Camp de Mart, de prop de 500 metres quadrats, obert des de juny de l'any passat.

Es tracta d'una demanda que els veïns d'aquest barri de Llevant ja havien traslladat a l'Ajuntament i que sembla que estarà enllestit en les properes setmanes. Fonts de l'associació de veïns han explicat al Circ que la primera setmana de maig tenen una reunió amb els regidors Zapater i també Xavier Tarrés per tractar assumptes i problemàtiques al barri, en la qual també es posarà èmfasi en la necessitat que s'ubiqui un pipican.

Com que encara hi ha zones del parc que no estan acabades, alguns propietaris de gossos ho utilitzen perquè els seus animals facin les necessitats, però sense recollir-les, denuncien fonts veïnals.

En el cas del parc tancat per a gossos, els veïns demanaran al consistori que hi faci manteniment i el netegi sovint. De fet, també reclamaran que es buidin més sovint les papereres del nou parc de les Lletres Catalanes, estrenat a finals d'any, però esquitxat, tant pel seu alt cost (946.000 euros) com pels problemes de mobilitat denunciats pels veïns.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar