loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La Federació de Veïns de TGN canviarà roses per aliments

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 22 d'abril de 2014

Dins de la campanya iniciada l’any passat per fer de la diada de Sant Jordi una diada solidaria, la Federació de Veïns de Tarragona, canviarà roses per aliments. Els estands estaran a la Rambla de Ponent, al barri de Campclar i a al Rambla Nova (a l’alçada del motoclub).

Font: FAVT

En la Rambla de Ponent, la recollida es fa des de la AV de Campclar Zona esportiva. En la AV Parc Riuclar, també es poden portar aliments.

El nombre de roses destinat al canvi es limitat i tan sols s’ha de portar aliments que no siguin frescos per canviar-los per una rosa.

D’altra banda, amb l'objectiu de facilitar els passos i les actuacions que les entitats veïnals han de seguir per a fer més efectives les assemblees i altres formules de democràcia participativa, la Federació d'AV de Tarragona ha publicat una guia pràctica que ja està a la venta per un preu de 12 euros i que el dia de Sant Jordi també es podrà comprar.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar