loader
menu

CIUTAT

El Tarragona dtapes mostra les seves cartes, però la ruta alternativa d'Estrella encara és un misteri

Sergi Casado Ciutat dimarts, 22 d'abril de 2014

Divendres arrencarà la sisena edició de la ruta gastronòmica Tarragona dtapes, organitzada per la Cambra de Comerç i per la cervesera Moritz. També ho hauria de fer Tarraco Tapa, el certamen que ha contraprogramat Estrella Damm després de trencar la relació amb la Cambra de Comerç. Finalment, segons han confirmat fonts d'Estrella, la seva ruta finalment també arrencarà divendres, i no dijous com van assegurar al Circ fa unes setmanes.

La ja anomenada guerra de les tapes compta dos bàndols, tot i que només el Tarragona dtapes es ve promocionant des de fa setmanes. La Cambra de Comerç ha presentat el seu certamen gastronòmic de manera oficial. Com ja avançar el Circ, el "dtapes" 2014 elimina el tapòdrom, el premi al tapejador d'or i altres guardons que atorgava. En canvi, fa una aposta decidida pel món digital, gràcies a les nombroses millores en la seva app, creada i dissenyada per l'empresa tarragonina w3is2.

Però el paper no desapareix, ja que s'ha dissenyat un mapa plegable amb el recorregut pels 45 bars i restaurants de cadascuna de les tres zones: Serrallo, Part Alta i Centre.

També es manté la Forquilla d'Or, amb que es premia la millor tapa, i les tres forquilles de plata per reconèixer les millors creacions de cada sector.

El president de la Cambra de Tarragona, Albert Abelló, ha justificat el nou pas cap a l'era digital per les xifres de l'any passat. Més de 12.000 descàrregues i més de 600.000 comparticions a facebook són xifres que posen de manifest que les xarxes socials és el camí a seguir.

Això, sí, la despesa bé s'ho val, ja que, segons ha explicat el mateix Abelló, el cost de l'app millorada amb totes les seves prestacions ha tingut un cost d'uns 20.000 euros. El pressupost del Tarragona dtapes és d'uns 130.000 euros, també segons ha assegurat el president de la Cambra.

Una altra novetat és que fent una donació de sang s'obtindran dos vals per a dues tapess.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar