loader
menu

CIUTAT

Nova mobilització dels estudiants de l'EOI per reclamar la tercera planta

El Circ Ciutat dimecres, 23 d'abril de 2014

Els estudiants de l’Escola Oficial d’Idiomes de Tarragona han preparat tot un seguit de mobilitzacions per reclamar al departament d’Ensenyament de la Generalitat que abandoni la seva intenció d’instal·lar la seu del departament d’Economia i Finances de l’executiu català a la tercera planta de l’edifici de la Chartreuse.

Una imatge de l'antiga seu de l'Escola Oficial d'Idiomes de TGN. / circdetarragona.com

La primera tindrà lloc per Sant Jordi, a les 5 de la tarda, i davant de l'antiga seu de l'EOI, a la rambla Nova, on tindrà lloc una màsterclass. Els estudiants faran una classe de conversa distribuïts per les llengües que estan cursant a l’EOI.

Així es va acordar fa unes setmanes en una reunió de delegats, subdelegats i els estudiants que formen part del Consell Escolar d’aquesta escola.

El fet que la Generalitat dediqui a oficines la darrera planta de la Chartreuse ha motivat que l’EOI s’hagi quedat mancada de tota una sèrie de serveis que sí tenen altres EOI’s, com una biblioteca adequada (ara només tenim un servei de préstec, ja que la sala és una antiga aula reciclada per a ús bibliotecari) i una sala d’actes on dur a terme activitats, entre altres.

La següent mobilització s’efectuarà l’endemà, 24 d’abril, al pati de l’escola. Serà un pícnic-berenar festiu amb la mateixa finalitat, fer que la Generalitat es repensi la seva decisió i dediqui tot l’edifici a Escola d’Idiomes, tal i com es va anunciar en el seu moment. Finalment, el dilluns 29 d’abril els estudiants faran una passejada de l’antiga EOI (Rambla Nova) a la nova (edifici de la Chartreuse).

Aquestes accions es complementaran amb una queixa formal al Síndic de Greuges que actualment s’està preparant i que es presentarà en les pròximes setmanes.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar