loader
menu

CIUTAT

Els estudiants de l'EOI fan classe a la Rambla per reclamar la tercera planta de la Chartreuse

El Circ Ciutat dimecres, 23 d'abril de 2014

Una representació dels delegats i estudiants de l’Escola Oficial d’Idiomes de Tarragona han fet aquesta tarda una classe davant l’antiga escola a la Rambla Nova. Els estudiants s’han distribuït en grups de dos o tres persones i han dut a terme una classe de conversa cadascú en la llengua que està estudiant.

Cedida

Aquesta acció s’emmarca dintre d’un seguit de protestes per fer que la Generalitat es repensi la seva intenció de col·locar el departament d’Economia i Finances a la segona planta de la Chartreuse deixant, d’aquesta manera, l’escola sense uns serveis bàsics per l’estudi de les llengües.

Segons delegats i estudiants, una escola amb un certificat ISO de qualitat no es pot permetre no tenir una biblioteca digna, així com una sala d’autoprenentatge i sala d’estudis i una sala d’actes/auditori on organitzar esdeveniments com conferències, actes literaris i culturals de tota mena.

Els estudiants de l’EOI reclamen, també, més comunicació entre administracions. "Pensem que la titularitat de l’Escola és de la Generalitat, però l’Ajuntament de Tarragona és qui va fer les obres, unes obres pensades per a ús educatiu, no administratiu. Sinó, perquè el lloc on inicialment s’havia destinat a sala d’actes hi ha una tarima? Una sala per a ús d’oficina no necessita cap tarima", lamenten.

Demanen a la Generalitat que reconsideri la seva postura i busqui un lloc alternatiu per al departament d’Economia i Finances, "perquè estem segurs que el trobarien".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar