loader
menu

CIUTAT

Nou vistiplau internacional a les instal·lacions esportives del 2017

El Circ Ciutat dijous, 24 d'abril de 2014

La segona jornada de la visita del Comitè Internacional a Tarragona ha servit perquè els seus membres coneguessin de primera mà algunes de les instal·lacions esportives que acolliran proves durant els Jocs del 2017. A primera hora del matí, la delegació internacional, encapçalada pel seu president Amar Addadi, ha iniciat una ruta que els ha dut a visitar el Pavelló Municipal de Vila-seca, el Pavelló Olímpic de Reus, la zona esportiva de Campclar i el Club Gimnàstic de Tarragona (museu, Nou Estadi i Pavelló). La ruta ha conclòs amb una breu visita guiada per la ciutat.

Una imatge del pavelló olímpic de Reus. / reus.cat

El director general de Tarragona 2017, Ramon Cuadrat, ha destacat al finalitzar la jornada de matí que "els membres del Comitè no només ens han transmès la seva satisfacció pel bon estat en què es troben les instal·lacions esportives del territori sinó que també han pogut conèixer de primera mà la facilitat de desplaçament entre les diferents instal·lacions i la pròpia ciutat. A més, un altre aspecte que han volgut destacar ha estat la Unitat de Control Operatiu (UCO) de què disposa el Nou Estadi".

A la tarda, les comissions Tècnica i Mèdica i Antidopatge del Comitè Internacional han dut a terme les seves respectives reunions internes de treball.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar