loader
menu

CIUTAT

El nou clúster químic de TGN es promociona a Europa

El Circ Ciutat dijous, 24 d'abril de 2014

La delegació de ChemMed Tarragona ha presentat el Clúster Químic de la mediterrània a la reunió anual de l’European Chemical Site Promotion Platform, celebrada a Groningen, Holanda. La directora general de l’AEQT, Teresa Pallarès, i el director general del Port de Tarragona, Francesc Sánchez, han estat els encarregats d’explicar el projecte als assistents.

Font: AEQT

En total, 15 representants d’altres ports, clústers i pols químics d’arreu d’Europa; d’un total de 28 que són els que integren l’associació. En la presentació de ChemMed Tarragona, s’ha explicat aquesta posada en valor de les sinèrgies existents entre el sector químic tarragoní, el Port i els agents territorials, una suma que confecciona un entorn idoni per a poder acollir noves inversions.

El pol químic de Tarragona representa el 25% de la producció química estatal i constitueix el més important del sud d’Europa.

Amb aquesta constitució del Clúster, els representants de ChemMed han explicat que es vol seguir treballant de manera conjunta per a trobar solucions a les necessitats del sector, fent encara més atractiu aquest territori per a la conservació de les empreses que ja el conformen i per a la implantació de noves companyies, que estiguin vinculades amb la química i la indústria que l’envolta.

Els actes de la ‘Member Meeting’ de l’ECSPP seguiran aquest divendres amb una jornada de conferències, que serà inaugurada per la màxima autoritat del departament d’economia de la província de Groningen, la senyora Yvonne van Mastrigt.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar