loader
menu

CIUTAT

La plaça de la Font, conquerida per les tapes

Sergi Casado Ciutat divendres, 25 d'abril de 2014

La irrupció de la ruta d'Estrella, el Tàrraco Tapes, ha sacsejat el compte enrere del certamen que ve organitzant des de fa cinc anys la Cambra de Comerç, el Tarragona dtapes. I les coses com siguin, s'han creat dos bàndols.

La tapa del Barhaus. /circdetarragona.com

La tapa de Les Coques. / circdetarragona.com

La tapa del Museum. / circdetarragona.com

A part de preguntar pel restaurant, ara també caldrà esbrinar si és del Tarragona dtapes o de la ruta d'Estrella.

Amb vistes a la cohabitació de les dues propostes gastronòmiques, un es pregunta quin és l'escenari per excel·lència de Tarragona. I qui el governarà durant els pròxims quinze dies?

Per bé que n'hi ha d'altres molt més tranquils i assossegats, el ritme i la vitalitat que desprèn la plaça de la Font és inigualable.

Doncs les dues properes setmanes encara més perquè la circulació de tapejadors serà frenètica.

Fent un cop d'ull a una ruta i a l'altra, s'observa que el Tarragona dtapes hi té set bars: La nova Taverna, Piscolabis, Sentits, Tàstum, Pizzeria Mistral, Quatros i geladeria Sirvent. El Tàrraco Tapes, en el seu primer any, comptarà amb cinc representants directes a la plaça: Can Peret, Capuccino, Candil, Kay i Txatxangorri. I quatre bars més a les entrades i sortides, com el Toca Perón, Cal Peter, Amarcord, rere l'Ajuntament, i l'Àpats, a les escales que condueixen al carrer Ferrers.

El Dtapes també hi té el Mano. Sumant-los tots, 17 bars. Per bàndols, 9 de la ruta d'Estrella, i 8 de Dtapes.

Si el divendres ha estat el torn del Tarragona dtapes, el dissabte ho serà de la ruta d'Estrella. La cervesera inaugurarà la seva primera ruta a Tarragona amb un acte a la plaça de la Font, segons han explicat fonts de l'empresa al Circ. Qui acabarà conquerint la plaça més emblemàtica de la ciutat?

Inici sense trenet

L'arrencada oficial de la ruta Tarragona dtapes s'ha quedat òrfena de l'habitual mini ruta amb el trenet turístic.

La Cambra de Comerç ha preferit donar el tret de sortida al dtapes 2014 des del carrer Sant Llorenç, a la Part Alta. Allí s'hi concentren quatre participants d'enguany: el Barhaus, Les Coques, la Lluna Nova i el Museum. Per això, aquests han estat els primers establiments en oferir la seva creació a les autoritats, encapçalades per l'alcalde Ballesteros.

També als patrocinadors, principalment la cervesera Moritz, i a altres espònsors importants.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar