loader
menu

CIUTAT

El Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis marxa encantat amb els avenços de TGN 2017

El Circ Ciutat divendres, 25 d'abril de 2014

Satisfacció i confiança cega en els avenços de Tarragona 2017. Això és el que ha transmès el president del Comitè Internacional al Comitè Organitzador després d'una nova visita de supervisió durant els darrers tres dies.

Font: tarragona.cat

"Tarragona 2017 està fent un treball excel·lent que ens deixa molt tranquils i ens omple de confiança", ha explicat el president del Comitè Internacional, Ommar Addadi, qui també ha valorat molt positivament la feina feta en un projecte "basat en la humilitat i l'eficàcia, la cohesió institucional i la racionalitat" i s'ha mostrat convençut que l'any 2017 es duran a terme uns Jocs excepcionals".

En la mateixa línia s'ha expressat l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, qui ha subratllat que "el Comitè ha rebut amb satisfacció tota la feina presentada, començant pel manual d'identitat visual dels Jocs i seguint pel calendari esportiu, la concreció dels compromisos institucionals pel que fa a les inversions, així com el desenvolupament del projecte de voluntaris que ja superen els 1.900 i que són una de les fortaleses d'aquest projecte".

Per la seva banda, el president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco, ha destacat que Tarragona 2017 "és un exemple d'unió de totes les forces polítiques. Estic totalment convençut que l'esperit i els valors dels Jocs Mediterranis seran plenament visibles als Jocs de Tarragona. El 2017 farem uns Jocs que aniran molt més enllà de l'esport".

Tarragona, un referent en la transferència del coneixement

Un dels aspectes que més ha destacat el president del Comitè Internacional, Amar Addadi, ha estat la voluntat que Tarragona 2017 serveixi de paradigma per a futures edicions. Així, i en paraules del director general de Tarragona 2017, Ramon Cuadrat, el Comitè "ens ha animat a ser un referent dins l'organització dels Jocs Mediterranis per tal d'establir un protocol de transferència de coneixement que quedi com a llegat per a futures edicions. Acabem la visita amb bones sensacions"

Planificació dels departaments i infraestructures

Les reunions de treball que han portat al territori als membres del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis durant tres dies s'han centrat, a banda del desenvolupament de les seves comissions internes, en valorar els cronogrames de treball de les diferents àrees operatives dels Jocs, així com els detalls de les reformes i adeqüacions de les diferents instal·lacions.

En aquest sentit, el Comitè ha pogut observar de primera mà algunes d'aquestes instal·lacions com el Pavelló Municipal de Vila-seca, el Pavelló Olímpic de Reus, la zona esportiva de Campclar i el Club Gimnàstic de Tarragona (Museu, Pavelló i Nou Estadi).

El director general de Tarragona 2017, Ramon Cuadrat, ha destacat que "els membres del Comitè no només ens han transmès la seva satisfacció pel bon estat en què es troben les instal·lacions esportives del territori sinó que també han pogut conèixer de primera mà la facilitat de desplaçament entre les diferents instal·lacions i la pròpia ciutat".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar