loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Tarragona promociona el seu encant a Llatinoamèrica

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 28 d'abril de 2014

El grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat engega una intensa campanya de promoció als principals destins culturals de Llatinoamèrica com són l’Argentina, Xile i Perú, amb la col·laboració de Turespaña i a través de les diferents ambaixades i consolats espanyols en aquests països. Aquesta campanya complementa altres accions de màrqueting i promoció desenvolupades previament aquí pel grup, amb presentacions a diferents ciutats i la participació a diferents fires turístiques.

La iniciativa d’aquesta promoció està inclosa dins el Pla Operatiu de Turisme 2014, que aposta per mantenir la presència internacional de les 15 ciutats patrimoni a les fires més importants del món. S’està treballant a Europa, a Amèrica del Nord, al Japó i ara també a Llatinoamèrica. Enguany el Grup també farà especial incidència amb els països emergents del Brasil, Índia, Xina i Rússia.

En aquestes trobades i campanyes de promoció s’ofereixen viatges de familiarització a periodistes i touroperadors de tot el món a visitar i conèixer de primera mà les quinze ciutats patrimoni d’Espanya i es fan també presentacions tècniques davant els principals responsables turístics de cada país.

El Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat és una associació sense ànim de lucre creada l’any 1993 l’objectiu del qual és actuar de manera conjunta en la defensa i promoció cultural i turística de les 15 ciutats que ja la composen, els conjunts monumentals de les quals han estat reconeguts per la UNESCO com a Patrimoni Mundial: Alcalà de Henares, Àvila, Baeza, Càceres, Còrdova, Cuenca, Eivissa, Mèrida, Salamanca, Sant Cristobal de la Laguna, Santiago de Compostela, Segovia, Tarragona, Toledo i Úbeda.

El Pont del Diable./ circdetarragona.com


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar