loader
menu

Tarragona no es cansa de lluitar per l'Escola Oficial d'Idiomes

El Circ dilluns, 28 d'abril de 2014

El ple ordinari del mes de març a Tarragona ha tornat a insistir en la seva defensa de l'Escola Oficial d'Idiomes. Amb el vot en contra de CiU, s'ha donat llum verd a instar novament la Generalitat perquè mantingui la tercera planta de la Chartreuse per a l'Escola Oficial d'Idiomes i no al departament d'Economia.

Font: circdetarragona.com

Fa uns dies, però, el Delegat del Govern, Quim Nin, va deixar clar que mai van oferir la tercera planta a la comunitat educativa ni a l'Ajuntament.

També s'ha aprovat la moció del grup popular per iniciar els passos perquè la Setmana Santa opti a ser reconeguda estatalment. A més, s'han tirat endavant propostes per millorar la conservació del patrimoni. Això, sí, només la presentada pel PSC, que insta la Generalitat a invertir en la conservació dels monuments de Tarragona que són Patrimoni Mundial de la UNESCO, ha tingut quòrum total.

L'altra, presentada per CiU, per a la millora dels elements patrimonials que estan tancats, Iniciativa hi ha votat en contra.

El PP ha votat en contra d'una moció d'Iniciativa de rebuig al pla de conca de l'Ebre i que sí ha tingut el recolzament de la resta de forces.

La darrera visita del Comitè Internacional dels Jocs ha sortit cara

En el torn de precs i preguntes, la regidora ecosocialista, Arga Sentís, ha interpel·lat l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, en el torn de precs i preguntes. Arga Sentís ha preguntat si és cert que l’última visita del Comité Internacional dels Jocs Mediterranis amb l’arribada de 36 membres i una estada de tres dies, ha costat més de 40 mil euros als tarragonins. Aquesta informació ha sortit publicada al web larepublicacheca.com.

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, li ha respost que "aclarirà la xifra al proper plenari". Respecte a l’allotjament en el Gran Palas de La Pineda ha assegurat que “és un bon hotel del territori”.

També s'ha aprovat per unanimitat la creació de la taula de coordinació de la pobresa energètica. Es tracta d’un espai institucional orientat a la recerca d’alternatives i solucions per garantir l’accés el subministrament energètic per aquelles famílies amb dificultats per fer front al pagament.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar