loader
menu

CIUTAT

I aquesta tapa, de quina ruta és?

Sergi Casado Ciutat dilluns, 28 d'abril de 2014

El primer cap de setmana en que han coincidit les dues rutes de tapes a Tarragona ha servit per deixar clar el que tothom pronosticava. La gent aniria passejant i triaria fer una tapa o altra, no per ser fidel al Tarragona dtapes o al Tarraco Tapes, sinó per satisfer el seu paladar.

Prop d'un centenar de propostes culinàries, més les dels restauradors que han optat per fer la seva oferta en solitari, que també n'hi ha.

Si es passa per davant d'un establiment adherit a una ruta concreta, doncs es consulta l'app corresponent o el llibret o tapòdrom adequat. És com un llarg reconegut farcit de suculents parades, en les quals els concursants reben la seva recompensa.

Però el frec a frec entre una ruta i l'altra és el tema de conversa habitual, principalment entre els tarragonins. També les discussions per la mida de la cervesa.

La Cambra va fer la presentació oficial al carrer Sant Llorenç amb totes les autoritats, i l'endemà, Estrella va inundar la ciutat amb barrets de palla amb el seu logo.

Per això, la cohabitació entre el Tarragona dtapes i el Tàrraco Tapes s'està desenvolupant amb normalitat, i sobretot dissabte va ser molt recurrent la imatge d'un tapejador cruspint-se una creació del dtapes amb el barret d'Estrella.

La Cambra de Comerç, impulsora del Tarragona dtapes junt amb la cervesera Moritz, ha anunciat que durant el cap de setmana ja s'ha dispensat un 15 per cent més de tapes que l'any passat, i que l'aplicació per a mòbils ja havia tingut més de 7.000 descàrregues. El Dtapes, però, va perdre un participant abans de començar. La Taula Rodona havia de prendre part en el certamen, però a darrera hora ho van desestimar. La tapa número 35 ja ha desaparegut del web i de l'app.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar