loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El centre d'Oci les Gavarres sorteja un any de cinema i crispetes de franc

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 29 d'abril de 2014

Amb motiu de la festa de celebració del 15è aniversari del Centre d’Oci Les Gavarres, La Pipel ha preparat un acte on les famílies i, principalment, els nens seran els protagonistes.

Font: La Pipel

El format de l'esdeveniment segueix el guió del film Charlie i la Fàbrica de Xocolata però en aquest cas, enlloc de tauletes de xocolata, els premis es trobaran en entrades de cinema daurades.

Així doncs, des del dimecres 30 d'abril fins al 16 de maig, es visitaran diferents col·legis de la ciutat de Tarragona i els barris del voltant per tal d’engrescar els nens i nenes a viure una experiència propera al món del cinema en un entorn familiar i molt freqüentat per ells.

Els 5 protagonistes optaran a 1 premi d'un any de pel·lícules i crispetes totalment de franc.

Les activitats principals començaràn el dissabte 17 de maig a les 10h del matí amb una visita tècnica dels 5 candidats i les seves famílies per les instal·lacions del Centre d'Oci Les Gavarres per tal de descobrir tots els secrets.

A les 11h, el Sr. Willy Petes donarà la benvinguda i posarà en marxa la fàbrica de les crispetes. Confirmada l'assistència de la Companyia Passabarret per dissabte tarda per tal d'apropar-nos al món del circ i els pallassos.

A més a més, els premiats i tots els altres nens i nenes que ho desitgin, podran gaudir de l'espectacle que s'ha preparat per al proper 17 de maig: La Gran Obertura de la Fàbrica de les Crispetes. Una gran festa de color a ritme d'èxits musicals coneguts per grans i petits amenitzada per Cris&Petes Dj Set by La Pipel.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar