loader
menu

CIUTAT

No penso callar, nou lema d'Amnistia Internacional per a la manifestació del 3 de maig

El Circ Ciutat dimarts, 29 d'abril de 2014

Amnistia Internacional convoca a una manifestació proper dissabte 3 de maig amb el lema “No penso callar”, contra els atacs a la llibertat d’expressió, de reunió i de manifestació. La protesta serà a les set del vespre des de l’Estàtua dels Despullats fins al Balcó del Mediterrani, on es llegirà un manifest.

Font: Amnistia Internacional Tarragona

Font: Amnistia Internacional Tarragona

Amnistia Internacional està greument preocupada per les darreres iniciatives del Govern de l'estat espanyol, tendents a limitar l'exercici del dret a manifestar-se i de la llibertat d'expressió.

Per aquest motiu ha posat en marxa una acció anomenada “NO PENSO CALLAR” que coincideix amb la publicació d'un nou informe preocupacions sobre la resposta de les autoritats davant la protesta ciutadana amb un increment de les sancions administratives i maltractaments policials contra manifestants pacífics.

També conté preocupacions sobre les reformes del Projecte de Llei Orgànica del Codi Penal i la Llei Orgànica de Seguretat Ciutadana pel fet que poden afectar al dret de reunió pacífica i d’expressió. L'informe també recull una sèrie de recomanacions per assegurar que es respecten aquests drets fonamentals, s'evita l'ús de la força i s'investiguen de manera adequada les violacions de drets humans que es produeixen en aquest context.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar