loader
menu

CIUTAT

La demanda per la tercera planta de l'EOI arriba al Síndic de Greuges

El Circ Ciutat dimecres, 30 d'abril de 2014

La comunitat educativa i els estudiants de l'Escola Oficial d'Idiomes portaran la demanda de la tercera planta de l'edifici de la Chartreuse al Síndic de Greuges. Així ho han anunciat els delegats de l'EOI en el marc d'un nou acte de protesta per demanar a la Generalitat que no ocupi la tercera planta.

Font: Estudiants de l'EOI

Segons els estudiants, el següent pas serà demanar dia i hora al Síndic de Greuges per tal de fer-li arribar totes les reivindicacions i que es posi en contacte amb el departament d’Ensenyament de la Generalitat reclamant-los que tot l’edifici es dediqui a ensenyament i s’abandoni la idea de col·locar oficines en un centre educatiu.

Els estudiants de l’Escola Oficial d’Idiomes de Tarragona s’han mobilitzat de nou aquesta tarda. En aquesta ocasió, l'acte ha consistit en una passejada que ha anat des de l’antiga seu de l’EOI a la Rambla Nova fins l’actual seu a l’edifici de la Chartreusse. El recorregut ha estat avinguda de Ramon y Cajal, carrer de Jaume I, carrer d’Smith, plaça dels Infants i interior de l’escola on s’hi ha afegit més estudiants.

Aquesta ha estat la tercera d’un paquet d’accions que van començar el dia de Sant Jordi quan es va fer una classe de conversa al bell mig de la Rambla Nova; va continuar l’endemà, 24 d’abril, amb un berenar al pati de l’escola i ha culminat avui amb la passejada.

Els delegats de l'escola asseguren que "a l’Escola Oficial de Tarragona li ha costat 25 anys tenir un edifici en condicions. És un menysteniment que no tinguem una biblioteca en condicions, que molts llibres estiguin en prestatgeries pels passadissos, que no es puguin fer actes culturals per la falta d’una sala d’actes, que no tinguem una aula multimèdia-laboratori."

Esls estudiants, a més, es pregunten perquè es van instal·lar tarimes a la tercera planta si tenien previst ubicar-hi les dependències d'Economia: "Per què es va posar una tarima al que hauria de ser una sala d’actes? Les oficines tenen tarimes?".

Per últim, insten la Generalitat que "reconsideri la seva postura i si necessita canviar de lloc el departament d’Economia i Finances en algun altre emplaçament que no dificulti l’ensenyament de llengües, precisament ara que és tant important l’aprenentatge d’idiomes."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar