loader
menu

CIUTAT

Els bars de la ruta d'Estrella ja han repartit una mitjana de 800 tapes

Sergi Casado Ciutat dimecres, 30 d'abril de 2014

Tot i que ningú gosa parlar de guerra entre el Tarragona dtapes i el Tarraco Tapes, el cert és que qui pot ensenyar múscul, ho fa. Després que la Cambra de Comerç, a principis de setmana, va anunciar que durant el primer cap de setmana s'havien dispensat un 15 per cent més de tapes que en el mateix període de l'any passat, la ruta gastronòmica d'Estrella també funciona.

L'alcalde Ballesteros tasta la tapa del nou Capuccino de la Rambla, participant en el Tàrraco Tapes d'Estrella. / circdetarragona.com

Segons el cap de vendes de Damm a la demarcació de Tarragona, Josep Lluís Castro, des de l'inici de la ruta, "la mitjana de tapes repartides és d'entre 700 i 800". Des de Damm s'ha aclarit que encara hi havia alguns bars i restaurants que no havien facilitat les xifres, tot i que els números posen de manifest que, tant una ruta com l'altra, satisfan els paladars dels tarragonins. En el cas del Tàrraco Tapes hi participen 52 bars, la qual cosa vol dir que s'han venut més de 35.000 racions.

Estrella ha donat aquestes dades en una mini ruta amb la participació de l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, i la regidora de Turisme, Patrícia Anton, que ha començat al nou Capuccino de la Rambla i ha conclòs al 20 à a la Rambla.

Respecte a la cohabitació amb la ruta de la Cambra de Comerç, el representant d'Estrella ha negat que hi hagi cap conflicte i s'ha limitat a assegurar que la presència de dues rutes "és una festa per a Tarragona". També ha confirmat la ruta de tapes per a la tardor, i respecte a una nova coincidència de dates amb el "Tarragona dpintxos", com ja l'ha batejat la Cambra, des d'Estrella han indicat que ara mateix no se sap res.

Com ja va fer amb el Tarragona dtapes, Ballesteros també ha donat suport i recolzament a Estrella, tot deixant clar que, de guerra de tapes, res de res, i que el paper de l'Ajuntament no ha de ser de mediador: "No hem de mediar perquè no ho entenem com una batalla, sinó com una gran oferta que ajuda a l'economia de Tarragona."

L'alcalde ha anat més enllà, tot assegurant que "el que hem de fer és vetllar perquè esdeveniments com aquests es repeteixin". Ballesteros ha recordat el lligam que uneix Tarragona amb Estrella des de fa temps i que la cervesera catalana va ser la primera empresa que es va oferir per ser patrocinador dels Jocs del Mediterrani del 2017.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar