loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La gran rèplica de l'Altar de la Pau d'August ja és a Tarragona

El Circ Cultura i patrimoni divendres, 02 de maig de 2014

La gran rèplica de l'Altar de la Pau d'August, l'Ara Pacis Augustae, ja és a Tarragona, per convertir-se en un dels grans reclams del festival Tarraco Viva, que arrenca el proper dilluns 5 de maig.

Foto: Manel Granell

Es tracta d'una reproducció a escala 1/1 del monument que hi ha a Roma, i que mentre duri el festival es podrà visitar al recinte firal del Palau de Congressos. Aquest espai es convertirà en un centre cultural dedicat a August i la seva època, on es realitzaran més de 250 actes.

La reproducció de l'Ara Pacis Augustae forma part de l’exposició “August. Una civilització Mediterrània” que , en format de visites comentades, acostaran al públic a l’època del primer emperador.

També serà el centre de l’espectacle principal del Festival: “August. El poder de la màscara”, una representació teatral de la vida i mort d’August i de la qual hi haurà vuit sessions. S’han instal·lat grades i així l’espai tindrà una capacitat per a 400 persones.

L’altar de la Pau d’August fa 6 metres d'alçada i una amplada de 10x11 metres.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar