loader
menu

La CUP mostra la Tarragona degradada i abandonada

El Circ dilluns, 05 de maig de 2014

La CUP posa en marxa el projecte de les "Grans Runes de Tarragona" amb la voluntat de recollir les evidències que mostren el model de "ciutat ruïnosa" que han dibuixat els governs municipals del PSC, CiU, PP i ERC durant aquest darrers trenta anys.

Un dels punts "d'interès" de la ruta de la CUP: el Teatre Romà. / cup tarragona

Són una trentena d'indrets del patrimoni històric i monumental que, segons la Candidatura d'Unitat Popular, estan en un procés de degradació i abandonament, com el poblat medieval dels Mongons; indrets producte del malbaratament dels recursos econòmics, com l’aparcament Jaume I; indrets marcats per una gestió política desastrosa, com en el Mercat Central o en el Fortí de la Reina; indrets que són pura ruïna arquitectònica en ells mateixos, com la Plataforma de la platja del Miracle i, finalment, uns altres llocs que reflecteixen les retallades en serveis públics, com en les escoles i els centres sanitaris tancats i barrats o en una situació d’evident precarietat.

La primera actuació ha estat l'edició i distribució per Sant Jordi de 500 exemplars d'un mapa turístic del terme municipal de Tarragona on s'ubiquen trenta de les grans runes més característiques.

D'altra banda, l'editorial Lo Diable Gros ha editat una guia turística de 70 pàgines amb una explicació més detallada d'aquests mateixos indrets. Finalment, mentre duri la campanya de les Grans runes, s'ha previst de portar a terme algunes visites guiades de caire turístic per donar a conèixer in situ els llocs de la vergonya tarragonina.

Amb aquestes actuacions, la CUP pretén que els visitants, els turistes i, en general, les persones que viuen a la ciutat prenguin consciència de com alguns partits polítics des del govern municipal han dilapidat enormes quantitats de diners amb decisions equivocades.


Documents

grans Runes de Tarragona


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar