loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Nova fallida del web Tarraco Ticket: Ara també ven entrades duplicades

Sergi Casado Cultura i patrimoni dilluns, 05 de maig de 2014

El web Tarraco Ticket no deixa de donar maldecaps. El servidor que té contractat l'Ajuntament de Tarragona per vendre les entrades per a la majoria dels seus espectacles ara resulta que també ven la mateixa localitat dues vegades. Ja sigui per internet o directament a les taquilles dels dos teatres municipals.

Font: www.tarracoticket.cat

Font: Banda Unió Musical de TGN (BUMT)

El diumenge 4 de maig va tornar a passar, aquest cop al Teatre Tarragona, i això va fer que l'estrena de "Viatge a Broadway", que va oferir la Banda Simfònica Unió Musical de Tarragona, s'endarrerís prop d'un quart d'hora.

Els acomodadors van haver de reubicar alguns espectadors després de detectar que, altre cop, s'havien venut entrades per duplicat i diferents persones tenien assignat el mateix seient. El problema, a més, es va accentuar perquè el Teatre Tarragona estava gairebé ple.

Aquesta nova errada en el funcionament del servidor Tarraco Ticket, tristament famós per les seves fallides en moments importants, podria tenir el seu origen en el seu sistema operatiu. Per raons que es desconeixen, i que fan que el problema sigui molt difícil de detectar, de vegades el web s'atura, i això fa que torni a vendre seients ja venuts abans de la fallida.

Això és el que va passar el diumenge 4 de maig, però que, segons ha consultat El Circ, ja fa setmanes que s'arrossega.

El Circ ha contactat amb l'àrea de Cultura de l'Ajuntament per veure si tenia constància d'aquest nou error d'un web que va costar uns 75.000 euros i que encadena un maldecap rere l'altre. Des del consistori han assegurat que no han rebut cap queixa de ningú ni tampoc de que s'hagin venut entrades duplicades.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar