loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament destina 37.000 euros a la Fundació Bonanit, d'ajuda als sense sostre

El Circ Ciutat dilluns, 05 de maig de 2014

L'Ajuntament de Tarragona torna a donar suport a projectes solidaris. El tinent d’alcalde de Serveis a la Persona, Javier Villamayor, i el president de la Fundació Bonanit, Antoni Coll, ja han signat el conveni per a la continuïtat del projecte d’allotjament de les persones sense sostre que l’entitat realitza a la Casa de Sant Auguri (antiga casa del Transeünt) i dues pensions de la ciutat.

Font: Fundació Bonanit

El tinent d’alcalde ha explicat que “l’acord s’emmarca en una de les polítiques prioritàries de l’Ajuntament en l’atenció a les persones que és establir col·laboracions amb entitats socials del territori que disposen de l’experiència i els recursos per donar resposta a una necessitat social”.

El president de la Fundació ha expressat la seva satisfacció per la sensibilitat que mostra l’Ajuntament vers la tasca que realitzen i ha destacat que “l’aportació de l’Ajuntament, juntament amb la d’ altres entitats, permetran que aquest any ampliem les places fins a 30 i el servei d’allotjament i alimentació es pugui prestar durant tot l’any”.

A través d’aquest conveni, l’Ajuntament aporta una subvenció de 37.000 euros a la Fundació Bonanit i l’entitat es compromet a garantir la integritat física de la persona que viu al carrer, la seva higiene personal i alimentació, proporcionar acompanyament psicosocial i informar, orientar i assessorar sobre els serveis i recursos de què disposen les persones usuàries.

La Casa de Sant Auguri, situada a la plaça de les Peixateries Velles, ofereix de forma permanent set places diàries per les persones derivades des dels equips d’atenció de l’Institut Municipal de Serveis Socials.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar