loader
menu

CIUTAT

Parc Central augmenta l'oferta amb quatre noves franquícies de comerç, moda i restauració

El Circ Ciutat dimarts, 06 de maig de 2014

Des de l’entrada en funcionament de la Planta Alta al Parc Central, el passat mes de febrer, el centre comercial ha viscut, en els darrers dies, noves obertures d’establiments comercials que completen encara més l’oferta comercial i de restauració del centre.

Font: Parc Central

Font: Parc Central

Quant a moda i restauració més completa, a dia d’avui, segons assegura el centre, "Parc Central és el referent" i, amb la darrera ampliació, ha incrementat la seva superfície comercial en més de 7.000m2. A més, ha incorporat millores en confort, nous accessos i serveis.

A la Planta Alta, on hi ha la majoria de l’oferta en moda juvenil i infantil, ha obert les seves portes la reconeguda marca internacional SuperDry, dedicada al públic jove i urbà i, la botiga de moda femenina i de complements Trendy’s D&A.

Fa una setmana es va inaugurar a la planta baixa, la botiga MisterGuau, especialitzada en productes d’alimentació, accessoris, hàbitat i salut per a tota mena de mascotes i pionera a la ciutat. Un altre dels canvis importants al centre comercial, és que l’H&M (planta baixa i planta alta) té un accés, ara també, a la planta carrer, de tal manera que actualment disposa de botigues a cada planta.

Aquest nou espai és de 400m2 i s’hi poden trobar les col·leccions juvenils per a noia, moda texana i la línia esportiva de la marca. En aquest sentit, l’H&M de Parc Central es consolida com un dels establiments més grans de l'estat.

També ha obert aquests darrers dies, a la Planta Alta, un nou establiment de restauració de la cadena Lizarrán, experts en pintxos i tapes i que complementa a l’oferta existent, situada al voltant de la terrassa a la terrassa de planta alta.

En motiu de la nova planta amb nous establiments, accessos i cinemes, Parc Central ha iniciat una promoció per tal de premiar als seus clients: “La Roda de la Fortuna. Presentant només dos tiquets de compra realitzades en dos establiments diferents del centre comercial, essent un d'aquests una botiga de la Planta Alta, es pot fer girar la roda i guanyar quantiosos premis.

Entre els diferents regals hi ha targetes regal de 100€, 50€ o 20€, diversos descomptes i productes de les botigues del centre comercial, més de 200 entrades per anar als Cinemes Yelmo, entrades a zones lúdiques termals i a parcs d’oci del territori, com l’Aquum Spa o el Port Aventura, entre molts altres regals. Els tiquets de compra s’han de generar entre el 25 d'abril i el 10 de maig de 2014.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar