loader
menu

CIUTAT

Multireferèndum es presenta avui a TGN amb un debat sobre BCN World

El Circ Ciutat dimarts, 06 de maig de 2014

L'aula 201 de la URV, al Campus Catalunya de Tarragona, acull avui dimecres 7 d'abril (19.30h) una jornada de debat sobre el projecte Barcelona World. L'acte s'emmarca dins de la campanya Multireferèndum, una iniciativa ciutadana popular que vol reflexionar sobre qüestions d'interès públic al país i que, segons indiquen en el seu web, estan "bloquejades en les institucions polítiques".

Font: multireferendum.cat

L'acte a Tarragona, organitzat per Multireferèndum del Camp de Tarragona, debatrà sobre el macro complex d'oci i negoci projectat al costat de Port Aventura. Primer hi haurà un cara a cara sobre el model laboral de BCN World entre el secretari general de la UGT, Jordi Salvadó; i Jordi Martí, membre de la CGT.

A continuació una taula rodona amb cinc tertulians en la qual s'apuntaran els pros i contres del projecte.

Multireferèndum és un moviment impulsat des del teixit associatiu per col·lectius implicats en problemàtiques sobre les quals demana poder expressar-se en un referèndum.

Durant la seva primera campanya d'activitat, que va arrencar el dia de Sant Jordi i acaba el proper 25 de maig, Multireferèndum també planteja altres assumptes, com el model d'agricultura; el pagament, o no, del deute que part dels catalans declaren il·legítim, o la possibilitar de tenir un control democràtic del sector energètic.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar