loader
menu

CIUTAT

Treieu les plomes, arriba el Carnaval

El Circ Ciutat dimarts, 15 de gener de 2013

Amb motiu de la proximitat del Carnaval de Tarragona 2013, que se celebrarà del 4 al 12 de febrer, ja s’ha posat en marxa el termini d’inscripció als diferents actes del Carnaval 2013, com són la Rua de l’Artesania o la Baixada del Pajaritu, així com la venda d’entrades per assistir a un dels tres passis de la Disfressa d’Or.

Imatge de La Baixada del Pajaritu/Foto colla pajaritu Aitor Tilla

Venda d’entrades per la Disfressa d’Or

Un any més el Carnaval de Tarragona comptarà amb la gala de la Disfressa d’Or, la passarel·la que aplega les disfresses individuals més espectaculars de la festa. En aquesta ocasió se celebrarà el dijous 7 de febrer al Recinte Firal del Palau de Congressos, amb un total de tres sessions amb 1.008 seients disponibles per cadascuna d’elles.

Els seients numerats per la gala es poden adquirir per un preu de 5 euros a partir d’aquest mateix divendres 18 de gener, des de les 10h, a les botigues Arsis i Shiva de Tarragona, i al Quic’k de Reus. Els tiquets també es poden adquirir per Internet a la web www.ticketplus.cat, sumant-hi les despeses de distribució.

La Disfressa d’Or és un espectacle de gran èxit que obre el cap de setmana de Carnaval a Tarragona i que compta sempre amb un nombrós públic. Per això des del passat 2012 es va afegir un passi als dos que es feien habitualment. Els horaris de les tres sessions de la gala d’enguany seran a les 18 h, a les 19.30 h i a les 22.30 h. Les portes per accedir a l’espectacle s’obriran mitja hora abans de cada sessió.

Inscripcions obertes per participar a la Rua d’Artesania

Les entitats interessades a participar a la Rua d'Artesania del Carnaval de Tarragona 2013, que se celebrarà el dissabte 9 de febrer, ja poden inscriure-s'hi. Les sol·licituds es poden presentar a qualsevol de les Oficines Municipals d'Atenció Ciutadana (OMAC) repartides per la ciutat. La data límit per presentar el document és el divendres 25 de gener.

En el moment de formalitzar la inscripció, les 15 comparses que van assolir la millor puntuació en el Concurs de Carnaval de 2012 han d'emplenar el full d'inscripció corresponent per participar a la Rua de Lluïment, que se celebrarà el diumenge 10 de febrer. Les bases també preveuen la participació a la rua de dissabte de Carnaval dels grups de mascarots de menys de vint persones.

D’altra banda, per a participar a la Baixada del Pajaritu, que se celebrarà el proper dissabte 9 de febrer, es pot fer la inscrpició dirigint-se a la Botiga el Lloro (c. Governador González, 18). Organitza: La Pipel Entertainment, amb la col·laboració d’entitats i empreses.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar