loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Repsol i el Col·legi de Periodistes renoven el seu acord per 2014

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 07 de maig de 2014

La Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya i Repsol han renovat l'acord per a l’any 2014, consistent en diferents accions de comunicació d’interès pels periodistes i la societat en general, així com d’altres més específicament dirigides als col·legiats tarragonins.

La presidenta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes, Sara Sans, i el responsable de Comunicació de Repsol a Tarragona, Josep Bertran, han oficialitzat aquest compromís de col·laboració, que renova l’iniciat l’any passat.

L’acord estableix el patrocini per part de Repsol de la sisena edició del cicle de conferències Experiència de Periodista, que inaugurarà demà al Campus Catalunya de la URV la periodista Fàtima Llambrich. Antoni Bassas (9 de maig) i Josep Martí Gómez (15 de maig) completen el cartell d’aquesta edició, que compta amb la col·laboració dels Estudis de Comunicació de la URV.

D’altra banda, la col·laboració entre el Col·legi de Periodistes i Repsol permetrà l’edició en paper de la Guia de la Comunicació 2014, una important eina per tal de facilitar el contacte entre periodistes, mitjans, institucions, empreses i totes aquelles persones que, en un o altre moment, necessiten dels serveis dels mitjans informatius o dels periodistes.

Fruit d’aquest acord, també és prevista la realització durant la tardor d’una activitat formativa d’interès pels periodistes de la demarcació, que es concretarà en els propers mesos.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar