loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Fàtima Llambrich (TV3) obre la sisena edició del cicle Experiència de periodista

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 07 de maig de 2014

La periodista de l'Ametlla de Mar Fàtima Llambrich, actualment a Televisió de Catalunya, serà l'encarregada d'inaugurar la sisena edició del cicle "Experiència de periodista", organitzat pel Col·legi de Periodistes i Repsol. Avui, dijous, serà el torn de Llambrich; demà divendres 9 de maig, el d'Antoni Bassas, i el proper 15 de maig, Josep Martí, que exerceix la professió des dels anys seixanta del segle XX.

Josep Martí Gómez. /periodistes.org

Fàtima Llambrich. / periodistes.org

Antoni Bassas. /periodistes.org

Les conferències tenen l’objectiu que reconeguts professionals dels mitjans de comunicació posin a l’abast dels estudiants de Comunicació, i del públic en general, la seva visió del món de la comunicació i la vivència personal del procés d’informació pública. Les conferències es duran a terme al Campus Catalunya de la URV (Av. Catalunya, 35. Tarragona). L’ entrada és lliure.

Dijous, 8 de maig de 2014. Aula 501 Campus Catalunya URV. 19 hores.

Fàtima Llambrich (L’Ametlla de Mar, Tarragona, 1980)

Llicenciada en Periodisme (2002) i en Criminologia (2009) per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en Seguretat i Prevenció (2011). La seva carrera professional s’ha desenvolupat a Televisió de Catalunya. Treballa des de l’any 2003 com a ENG als serveis informatius de TV3, on està especialitzada en temes d’àmbit policial i judicial.

Divendres, 9 de maig de 2014. Aula 501 Campus Catalunya URV. 10 hores.

Antoni Bassas (Barcelona, 1961)

Forma part de l’equip directiu del diari Ara. Entre 1981 i 1995 va treballar amb Joaquim Maria Puyal retransmetent el futbol en català. Va dirigir El matí de Catalunya Ràdio durant 14 temporades consecutives.
Bassas ha treballat també intensament a la televisió, com a guionista i presentador de concursos com Tres pics i repicó i El joc del segle . Entre 2009 i 2013 va ser corresponsal de Televisió de Catalunya a Washington.

Dijous, 15 de maig de 2014. Aula Magna Campus Catalunya URV. 19 hores.

Josep Martí Gómez (Morella, Castelló, 1937)

Exerceix el periodisme des de 1966. Ha tractat tots els gèneres: l'entrevista i el reportatge, la crònica política i la cultural, la corresponsalia i l'actualitat, a través de pinzellades en les quals es combinava la informació amb l'opinió a les seccions diàries Diari d'un reporter, a les pàgines d'opinió de La Vanguardia, i, al costat de Josep Ramoneda, a El Bestiari, d'Hora 25. Ha col·laborat també a La Ventana de Gemma Nierga i és autor d'una desena de llibres. Col·labora amb Javier del Pino en A vivir que son dos días (Cadena SER).


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar