loader
menu

CIUTAT

Mònica Alabart, nova líder d'ERC a Tarragona

El Circ Ciutat dimarts, 15 de gener de 2013

L'@executiva local d'@Esquerra Republicana de Catalunya escollirà el divendres 18 @Mònica Alabart com a nova presidenta, en substitució de @Pau Ricomà, que ja no en formarà part, però que podria apartar-se de l'executiva per preparar-se per ser el nou cap de llista a les municipals de 2015. La formació local dels republicans celebrarà una assemblea extraordinària amb la renovació de la seva cúpula com a únic punt en l'ordre del dia.

Mònica Alabart, la futura presidenta de l'executiva local d'ERC a Tarragona. / circdetarragona.com

Alabart, de 40 anys, i que va concórrer com a número 3 en les passades eleccions municipals (@Sergi de los Ríos va ser el cap de llista i Ricomà, el número 2) passarà a ser la nova cap visible dels republicans a la ciutat, augmentant així la seva quota de poder, ja que en l'actual executiva era la responsable de política municipal; una tasca que seguirà desenvolupant dins de l'equip que ara presidirà durant els dos propers anys.

Després dels nefastos resultats en els comicis municipals de 2011, en els quals van perdre els dos regidors al consistori (De los Rios i Rosa Rossell), la nova i rejovenida executiva republicana es marca l'objectiu de recuperar la presència al plenari tarragoní. Junt amb Alabart, tan sols repeteix Jean Marc Segarra, que seguirà ocupant la secretaria d'Organització. També entren a formar part del nou equip tres membres de les @JERC.

Tot i que Mònica Alabart serà el cap visible, encara no està decidit qui serà el cap de llista a les properes municipals, però els candidats seran la mateixa Alabart com Pau Ricomà, que deixa l'executiva per preparar-se de cara a les eleccions de 2015. Cap dels dos candidats a lluitar per ser l'alcaldable en les passades eleccions, De los Rios i Quim Vendrell, no en formaran part. De fet, el mateix Vendrell ja s'ha donat de baixa com a militant.

Atès que serà l'única candidatura, la nova executiva d'ERC estarà formada per les següents persones:

Presidenta: Mònica Alabart (també responsable de la política municipal)

Secretaria d'Organització: Jean Marc Segarra

Secretaria de Finances: Elena Tarragona

Imatge i comunicació: @Jordi Guàrdia

Formació i Educació: @Anna Nebot

Militància i dinamització: @Alexandra Palos

Transició Nacional: @Elisenda Garcia Casas (JERC)

Anàlisi Política: Alfred Abad (JERC)

Polítiques d'Igualtat: @Cesc Oliva (JERC)


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar