loader
menu

CIUTAT

La PAH de TGN decora les façanes dels principals bancs i caixes del centre

El Circ Ciutat dijous, 08 de maig de 2014

Les façanes dels principals bancs i caixes de moltes ciutats i municipis han aparegut totalment empaperades i amb el lema de "Sí se puede". Tarragona no ha estat una excepció i a nombroses oficines del centre també es podia llegir el mateix eslògan. La Caixa, Catalunya Caixa, Santander, Barclays, Banc de Sabadell...

Font: facebook.com/pah.tarragona

Font: facebook.com/pah.tarragona

Font: circdetarragona.com

En algunes entitats, però, les accions també han consistit en embrutar el terra. Catalunya Caixa, com sempre, en el punt de mira de la PAH, també ha aparegut plena de brutícia.

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca irromp, així, en la campanya electoral europea, amb uns cartells i una màxima prou coneguts per la ciutadania. Fins i tot més que algun dels candidats que concorre als comicis del proper 25 de maig.

En aquesta ocasió, la PAH deTarragona ha fet les pintades damunt dels papers, però no directament al vidre, com en altres ocasions. En el mur de facebook de la PAH ja hi ha diverses imatges, a través de les quals s'assumeix l'autoria de la nova reivindicació.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar