loader
menu

CIUTAT

Castillo: "M'han ofert ser cap de llista per Cambrils, però sóc de TGN i vull treballar per TGN"

Sergi Casado Ciutat divendres, 09 de maig de 2014

Tot i que l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, repetirà com a cap de llista del PSC en les municipals de l'any que ve, el debat sobre qui el rellevarà porta obert des de fa bastant mesos.

Els regidors que sonen amb més força són Carles Castillo, actual regidor de Territori i de Seguretat Ciutadana; i Javier Villamayor, regidor responsable dels Jocs del 2017 i del projecte smart city.

En un declaracions al Circ, Castillo ha confessat que "no tinc una resposta clara", donant a entendre que encara ningú li ha confirmat quin pes tindrà en la llista de 2015.

"Però entenc que sóc un dels puntals de l'equip de govern i de màxima confiança de l'alcalde perquè em va donar competències importants", afegeix el regidor, que complirà vuit anys dins de l'equip de govern, però que es veu actiu per un nou mandat: "A mi sí m'agradaria".

Castillo també reconeix que li van oferir anar com a cap de llista socialista per a les pròximes municipals, però a Cambrils. Des del primer moment, ho va tenir clar: "Jo sóc de Tarragona i treballo per Tarragona. Peròf la proposta va existir."

"No sobra ningú"

El possible debat que s'hagi generat en torn a qui succeïrà Ballesteros no l'espanta. És conscient que existeix, però aposta per fer pinya dins del partit i oblidar-se de crear disputes: "Aquí no sobra ningú, hem de sumar. Villamayor és honest, responsable i molt preparat. Fariem un bon tàndem", celebra Castillo.

En la mateixa línea, apunta que "sempre hi ha gent amb la que coincideixes més que amb unes altres, però no és necessari ser amics per treballar en equip, i això no vol dir que no ho siguem", puntualitza Castillo al Circ.

Des de principis d'any, l'àrea de Territori, liderada per Castillo, per fi ha agafat les regnes de l'oficina de projectes, un departament clau en el full de ruta de la ciutat perquè hi engloba tot l'univers dels Jocs del 2017 i el món smart.

Tot i que les millores ja es comencen a notar, segons el regidor, també denuncia certes injerències que encara obstaculitzen la pressumpta agilitat amb que hauria de funcionar l'àrea reordenada: "Encara hi ha certes condicions sobre les que no puc actuar. Hi ha polítiques d'altres àrees que condicionen les decisions de Territori".

A més, no troba lògic que l'empresa municipal d'Habitatge de Tarragona (SMHAUSA) no depengui encara de Territori. "Tenim elements que afavoreixen una millor coordinació i penso que l'empresa d'Habitatge hauria d'estar dins de Territori", aclareix.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar