loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament i Banc de Sabadell s'uneixen per donar un cop de mà als emprenedors

El Circ Ciutat divendres, 09 de maig de 2014

L’Ajuntament de Tarragona i Banc de Sabadell han signat un conveni de col·laboració amb la finalitat de millorar les condicions de finançament als emprenedors que s’adrecen a Tarragona Impulsa buscant assessorament per crear la seva empresa.

Font:autonom.cat

Tots els emprenedors que elaborin el seu pla d'empresa amb l'assessorament de Tarragona Impulsa, se'ls ofereix la possibilitat d’accedir al finançament necessari per a la seva inversió inicial en condicions més avantatjoses que les del mercat.

Banc Sabadell oferirà un producte exclusiu només pels derivats de l’Ajuntament de Tarragona, que han treballat i han estat assessorats en el servei d’emprenedoria.

A més, hi ha productes i serveis que actualment ofereix Banc Sabadell a tots els emprenedors, i per als quals l’Ajuntament assessorarà tècnicament per poder optar-hi en millors condicions.

“Entre els principals objectius de l’Ajuntament de Tarragona hi ha el de facilitar la creació d’empreses mitjançant l’assessorament, la formació i l’acompanyament en l'inici de l’activitat empresarial”, diu Xavier Tarrés i afegeix “així, contribuïm a la promoció de l’esperit emprenedor i el desenvolupament del teixit productiu de la ciutat de Tarragona i la generació d’ocupació”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar