loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Chucho Valdés, Amics de les Arts i el musical de Mecano, grans reclams del festival d'Estiu de Tgn

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 13 de maig de 2014

El Festival d’Estiu de Tarragona ETC 2014 reunirà enguany noms tan destacats del panorama actual musical com Chucho Valdés, Miguel Poveda, Els Amics de les Arts, Sílvia Pérez Cruz, el duo Motis & Chamorro BIg Band, intercal·lats amb èxits del teatre català del moment com les T de Teatre o Jordi Bosch i Jordi Boixaderas amb El crèdit o la nova Extraña Pareja amb Joan Pera i Antonio Dechent. Tot plegat combinat amb el gran musical de Mecano i moltes altres propostes interessants que conformen una programació que també inclou els concerts de Malú, Melendi, Sergio Dalma que ja van ser anunciats fa uns mesos.

Jazzismoycriojazz.blogspot.com

Una de les novetats és que alguns dels espectacles del festival es traslladaran enguany al Teatre Tarragona, que s'afegeix als escenaris de l'Auditori del Camp de Mart i a la Tàrraco Arena Plaça.

Del 10 de juliol al 19 de setembre s’oferiran 18 espectacles, tres d’ells teatrals, 12 musicals i 3 més espectacles de gran format.

En l’àmbit de la música, a més, tres de les produccions són d’àmbit local i amb col·laboració municipal, amb prou rellevància com per formar part, un any més, de la programació.

D’una banda el concert de la Setmana Cantant, efemèride que organitza cada tres anys el Cor Ciutat de Tarragona i que porta a la ciutat més de 300 cantaires de tot Europa i aconsegueix durant una setmana muntar un espectacle d’alt nivell com és el cas d’enguany, la Cantata Saint Nicolas de Benjamin Britten.

També ho són el concert de la Banda Simfònica Unió Musical i el de la Jove Orquestra Intercomarcal, en col·laboració amb la Lliga contra el càncer.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar