loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Repsol convoca una nova edició del projecte T-6000

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 14 de maig de 2014

Repsol obre el termini per a presentar projectes a la onzena edició del “Projecte T-6000”, al qual hi destina fins a 7.000 euros. L’objectiu principal d’aquesta iniciativa, creada i impulsada per la pròpia Companyia, és col·laborar en la recuperació i la preservació d’elements de la cultura tradicional i popular a Tarragona.

Font:repsol.com

El “Projecte T-6000” està obert a totes les entitats que conformen el Seguici Popular de Tarragona, però també a altres grups que vulguin dur a terme projectes que, d’una manera o altra, es puguin incorporar al seguici festiu o a la seqüència ritual de les festes, sempre que es refereixin a algun dels següents aspectes:

- Restauració o recuperació d’elements musicals emprats en el Seguici Popular, com per exemple instruments, partitures, enregistraments, etc.

- Restauració i/o recuperació de vestuaris i estris específics d’elements del Seguici.

- Recuperació d’elements que antigament hagin format part del Seguici Popular de les festes: balls, personatges teatrals, bestiari, representacions al·legòriques, roques, entremesos, balls parlats, etc.

- Activitats de divulgació dels continguts patrimonials de la festa, com exposicions, edicions, i materials pedagògics.


En definitiva, qualsevol iniciativa que tingui relació directa amb els elements integrants del Seguici i amb la participació d’aquests elements en les seves sortides i actuacions.

Els projectes es poden presentar fins el dia 30 de juny. A partir d’aquí seran estudiats per la Comissió Tècnica del “Projecte T-6000” i s’escollirà el projecte guanyador d’entre tots els presentats. El veredicte es farà públic a principis de juliol.

Repsol té una llarga trajectòria pel que fa a les col·laboracions amb diferents elements del seguici popular de les festes de Tarragona. El Ball de Diables infantil, el Ball d’en Serrallonga, la Cucafera Petita, la Moixiganga de Tarragona, el Ball dels Set Pecats Capitals, el Ball de Cossis, els Negritus petits, la Víbria Petita, el Bou Petit, l’Àliga Petita i el Ball de Cercolets Petit són exemples clars del compromís de Repsol amb la cultura popular i tradicional de Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar