loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Es busca guanyador d'un any de crispetes i de cinema gratis a les Gavarres

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 15 de maig de 2014

Amb motiu de la festa de celebració del 15è aniversari del Centre d’Oci Les Gavarres, La Pipel ha preparat un acte on les famílies i, principalment, els nens seran els protagonistes. El format de l'esdeveniment segueix el guió de la història de Charlie i la Fàbrica de Xocolata però en aquest cas, enlloc de tauletes de xocolata, els premis es trobaran en "entrades de cinema d'or".

Font: La Pipel

Durant una setmana s'han visitat les escoles: Joan XXIII, Mare de Déu dels Àngels, Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau i Arrabassada. L'actor català Miquel Sitjar, en el seu paper de Willy Petes ha escollit els 5 candidats en cada visita i ha informat a tots les nens sobre la operativa de l'acte de dissabte que ve. A continuació trobareu els links als vídeos amb el resum de cada visita i el seu guanyador/a:

1ª visita: Escola Joan XXII
2ª visita: Escola Mare de Déu dels Àngels
3ª visita: Escola Sant Salvador
4ª visita: Escola Sant Pere i Sant Pau
5ª visita: Escola l'Arrabassada

Les activitats principals començaràn el dissabte 17 de maig a les 10h del matí amb una visita tècnica dels 5 candidats i les seves famílies per les instal·lacions del cinema OCINE del Centre d'Oci Les Gavarres per tal de descobrir tots els secrets.

A les 10.30h, el Sr. Willy Petes donarà la benvinguda i posarà en marxa la fàbrica de les crispetes i el GRAN CONCURS en que es decidirà el guanyador d'un any de cinema i crispetes gratuït.

A les 11.45h sessió matinal de cinema per tots els participants i un cop finalitzada, una sèrie d'activitats i entreteniment per a tots els públics: tallers de Creu Roja Joventut amb motiu del dia del reciclatge, inflables i ludoteca de TarracoAdventure, activitats de circ amb la Companyia Passabarret, photocall "Fes-te un petó de cine" amb Pixel Moreno, batucada amb Tympanum i tot això acompanyat a ritme musical de Cris&Petes Dj Set.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar