loader
menu

TGN adaptarà els parcs infantils a les necessitats dels usuaris

El Circ divendres, 16 de maig de 2014

El plenari de l'Ajuntament de Tarragona ha aprovat per unanimitat la moció per l’adequació dels parcs infantils a les necessitats dels usuaris. I en aquest sentit, la consellera d’Espais Públics, Ivana Martínez, ha citat com a exemple de la sensibilitat del govern municipal que ja es treballa en aquest línia en la construcció del nou parc infantil de Bonavista, que serà el primer de la província adaptat al 100% per a nenes i nens amb discapacitat i amb accés obert a tothom.

Una imatge virtual del futur parc infantil projectat al barri de Bonavista. / Ajuntament de TGN

La consellera vol aclarir que “es tracta d’una zona per a tots els nens i nenes, que ningú en quedi exclòs, no es tracta de discriminar, com ha manifestat la portaveu de CiU Victòria Forns, sinó de crear espais lúdics i integradors que fomenten la convivència per a tots els infants”. I ha afegit: “en cap cas es tracta d’un parc només per a nenes i nens amb discapacitat.

El seu disseny, accessos i elements que s’hi instal·laran estan pensats per que hi puguin accedir i gaudir-ne tots els infants, tenint en compte les necessitats d’usuaris amb discapacitats de mobilitat, de visió i de sensibilitat.”

El parc comptarà amb una superfície total de 1.600 metres quadrats distribuïts en 500 metres quadrats adaptats per als menors de tres anys, una altra zona de 150 metres quadrats per a més grans de tres anys i una zona de prop de 500 metres de parc sensitiu. La zona restant, uns 460 metres quadrats, seran espais verds i camins interiors lliures de barreres arquitectòniques.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar