loader
menu

CIUTAT

La llicència del nou Tòtem només serà vàlida si apareix el veí de dalt, vinculat amb el Highland, i il·localitzable

Sergi Casado Ciutat dilluns, 19 de maig de 2014

Nou episodi de tripijocs dins de l'oci nocturn de Tarragona. Això, sí, altre cop de manera indirecta, i altre cop amb Tòtem i amb l'entorn del pub Highland com a actors protagonistes.

Una imatge del carrer del Portalet, on està ubicat el pis des del qual s'ha de fer un estudi sonomètric. / circdetarragona.com

Després d'un any i mig d'espera, l'Ajuntament per fi ha concedit la llicència de bar i restaurant musical al Tòtem Cafè, ubicat a la Rambla Vella. Aquest nou permís li permetrà tenir un so ambient de 110 decibels, quan fins el tenien limitat a 80. L'horari de tancament és el mateix: les 3 de la matinada.

Però perquè la llicència municipal tingui validesa absoluta encara hi ha pendent un estudi de sonometria. Però no dins del local, sinó des del pis que hi ha llogat just al damunt.

Precisament, l'estudi sonor s'ha de realitzar des de l'interior de l'inmoble, ja que el llogater va denunciar el Totem Cafè el desembre de l'any passat pe sorolls, i també en va demanar el cessament de l'activitat.

Fonts de Totem han explicat al Circ que ni l'Ajuntament, ni l'empresa encarregada de fer l'estudi (ECA) ni tampoc ells han pogut contactar amb el llogater. I si no es pot accedir a l'immoble, no hi ha sonometria possible.

A més, les mateixes fonts han assegurat que ara ja tenen la certesa que en el pis que tenen al damunt no hi viuria ningú: "El nostre enginyer ha fet algunes investigacions i hem pogut comprovar que en els comptadors no hi ha hagut cap moviment des de juliol passat."

Segons expliquen, no hi ha hagut cap consum ni de gas, ni d'electricitat. Això alimentaria la teoria que el lloguer del pis podria tenir com a finalitat posar obstacles a la llicència de Tòtem Cafè i allargar-ne els tràmits.

Ara fa dos mesos, El Circ va publicar que el llogater del pis del damunt del Tòtem Cafè, i que l'havia denunciat, era una persona molt pròxima al pub Highland, malgrat que tant aquesta persona com gent vinculada a la societat Highland 2020 van negar que hi hagués cap relació professional amb l'esmentat llogater, i que la denúncia era una acció particular.

De fet, es tracta del tarragoní Carlos Araújo, qui, fins fa poc, feia les tasques de relacions públiques del pub de la Rambla Vella i era també el contacte amb tots els mitjans de comunicació de la ciutat , Carlos Araujo.

El Circ s'ha posat en contacte amb aquesta persona i ha penjat al cap de cinc segons.

Així, doncs, sense l'acta de comprovació que concedeix l'ECA, l'aprovació de la llicència del Tòtem Cafè no serà completa. Vaja, com un regal al que li falta el llacet.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar