loader
menu

CIUTAT

La jove Ivana Martínez substituïrà Antonio Rodríguez

Sergi Casado Ciutat dimecres, 16 de gener de 2013

La dimissió d'Antonio Rodríguez provocarà una nova modificació del cartipàs municipal i que entri un nou regidor, encara que en aquest cas es tracta d'una dona: @Ivana Martínez, que ocupava el lloc número 14 en les passades eleccions municipals. Tot i que el PSC només va aconseguir 12 regidors i Antonio Rodríguez ocupava el lloc número 13, la dimissió de l'atleta Natàlia Rodríguez, el març del 2011, va obrir les portes novament d'Antonio Rodríguez.

La socialista Ivana Martínez/PSC

Amb la marxa ara d'Antonio Rodríguez, el catorzè candidat ocuparà una regidoria. Ivana Martínez (8-8-84) serà l'edil més jove del consistori, amb només 28 anys. Pel que fa a la política, és primera Secretaria de les Joventuts (JSC) a les comarques de Tarragona des del maig de l'any passat. Al Partit dels Socialistes de Catalunya des de fa vuit anys, i és també vice presidenta del Consell Nacional de la JSC i Secretaria d'Estratàgia a l'executiva de l'agrupació socialista de Tarragona. Amb anterioritat va ser Secretaria de Formació i Adjunta a Organització a la federació de la JSC de les Comarques Tarragonines.

A més, és Diplomada en Relacions Laborals per la URV i posseeix el títol de Master en Lideratge de la Gestió Política per l'escola de Post Grau de la UAB. Des de fa més de cinc anys treballa a la Generalitat de Catalunya.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar