loader
menu

CIUTAT

El Tarragona dtapes premia la millor "selfie" amb una cuina de 6.000 euros

El Circ Ciutat dijous, 22 de maig de 2014

Mati Martín ha estat la guanyadora d’una cuina totalment equipada i valorada en més de 6.000 euros, que se sortejava en la sisena edició del Tarragona dTapes entre tots els qui pengessin una selfie al facebook de la ruta.

Foto: Cambra de Comerç

La guanyadora a la millor selfie, Mati Martín. / facebook.com

Aquest equipament ha estat cedit per l’empresa Tarraco Grup, distribuïdor de les reconegudes HACKER. El sorteig es va fer en el decurs de l’acte de lliurament dels premis del VI Tarragona dTapes.

Tarraco Grup és una empresa constituïda el 2007, després d’anys d’experiència dels seus promotors en el sector de les reformes integrals i el disseny d’interiors, amb l’objectiu de prestar serveis d’instal·lació i manteniments integrals tant a nivell particular com industrial.

A la foto, Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona, que va fer de mà innocent, mostra la foto guanyadora en companyia d’Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona; Santi Manzano, director general de Moritz; Marc Armengol, president de l’AEHT i Miguel Àngel i Àngel Marcos, responsables de Tarraco Grup.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar