loader
menu

CIUTAT

Un grup de joves es fa passar per membres de la PAH de TGN i estafa veïns als barris i al centre

Sergi Casado Ciutat divendres, 23 de maig de 2014

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de Tarragona no va per les cases demanant diners. La PAH ha alertat que els diferents grups de joves, d'entre 18 i 20 ays, aproximadament, que han anat demanant diners en nom del moviment pels barris de Sant Pere i Sant Pau i de Sant Salvador no tenen res a veure amb la plataforma.

Fonts de la coordinació del moviment han explicat al Circ que aquesta pràctica ja la van detectar fa un parell d'anys, però que ara es ve repetint des de fa un parell de setmanes. Insisteixen que no poden denunciar els fets perquè no han pogut enxampar a cap d'aquests joves, i que, a més, pot resultar relativament senzill fer-se passar per un membre de la PAH. "Es descarreguen els fulls que hi ha al web de la plataforma i van amb samarretes com les nostres, però que quedi clar que la PAH mai ha demanat diners i mai en demanarà", expliquen fonts del moviment al Circ.

Per això, davant la impossibilitat de posar cap denúncia, la PAH ha optat per exposar els fets al seu mur de facebook, on recomanen que, en el cas que es presenti algú demanant calers en nom d'ells, truqui directament la Guàrdia Urbana.

Segons explica la PAH, l'única manera d'obtenir finançament és a través de donatius voluntaris, però només en les assemblees setmanals que celebren en una de les aules de l'antiga Facultat de Lletres, cedit per l'Ajuntament en espera de poder-los assignar un nou local a la Part Baixa.

D'altra banda, la PAH celebrarà el dissabte 24 de maig el seu tercer aniversari, juntament amb els altres col·lectius de la Plataforma en defensa dels Drets Públics de Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar