loader
menu

CIUTAT

Nou pas per a l'arribada d'Ikea a TGN

El Circ Ciutat divendres, 23 de maig de 2014

Nou pas endavant per a l'arribada d'Ikea a Tarragona, prevista pel 2016. Però encara als despatxos. El Consell d’Administració de l'empresa municipal d'Habitatge (SMHAUSA) del proper dimarts facultarà al president de l’empresa, Xavier Tarrés, perquè signi el contracte per a la redacció i posterior direcció d’obres del projecte d’urbanització del Pla Parcial Urbanístic 10 (PP10), al sud de l'autovia TGN-Reus, on s’ha d’instal·lar el centre comercial IKEA, en qualitat de contractista i adjudicatari.

Els antecedents d’aquest contracte són que SMHAUSA va presentar una oferta de 310.852,50 euros (sense IVA) per a la redacció del projecte d’urbanístic, a realitzar en un termini de 5 mesos, i 133.222,50 euros (sense IVA) per a la direcció de les obres. El cost dels treballs els assumirà IKEA IBERICA, SA UNIPERSONAL, a càrrec del preu de la compravenda de la futura parcel·la comercial del sector.

Empresas.name.com

Aquesta proposta va ser aprovada per l’Assemblea de l’Associació i es va adjudicar a SMHAUSA.

Xavier Tarrés ha afirmat que una vegada signat el contracte, immediatament es redactarà el projecte i després es dirigiran les obres. El temps de durada vindrà determinat pel projecte.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar