loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

El PSC confia en la innocència de Rodríguez, però el suspèn de militància

Sergi Casado Ciutat > Política dimecres, 16 de gener de 2013

Com cada dimecres, l'@agrupació socialista de la ciutat de Tarragona s'ha reunit. En la trobada, però, la dimissió del regidor Antonio Rodríguez ha estat l'assumpte central, i un cop finalitzada, ha enviat un comunicat, en el qual, entre d'altres aspectes, assegura que confia en la innocència de Rodríguez, però el suspendrà de militància de manera temporal. Aquest és el contingut exacte del comunicat elaborat per l'executiva del PSC a Tarragona:

1.- L’agrupació socialista de Tarragona confia en la innocència d’Antonio Rodríguez a qui vol agrair la tasca que ha dut a terme com a regidor de l’Ajuntament, en especial, en el seu treball de proximitat amb la ciutadania. Des de l’executiva local del PSC es vol posar de relleu que els fets que presumptament se li imputen no tenen res a veure amb la seva tasca política com a regidor de l’Ajuntament ni com a càrrec orgànic del PSC, i que en cap cas ha utilitzat el seu càrrec públic per obtenir un benefici personal. Així mateix, els fets en qüestió van tenir lloc, presumptament, en un període en el que Antonio Rodríguez no era regidor del consistori tarragoní.

2.- Un cop deixat això clar, i d’acord amb els estatuts del partit i del codi ètic del PSC, l’executiva ha acordat acceptar la baixa de militància temporal d’Antonio Rodríguez, tal com ha demanat ell mateix, a l’espera de que hi hagi una decisió judicial definitiva del cas.

3.- La comissió executiva de l’agrupació socialista de Tarragona manifesta la seva absoluta confiança i ple suport a Ivana Martínez (diplomada en relacions laborals, màster en gestió i lideratge polític i actual primera secretaria de la @JSC del Camp de Tarragona) com a nova regidora socialista de l’Ajuntament. Per la seva formació, el seu bagatge polític i el seu coneixement, sobretot, de les necessitats i anhels de la joventut tarragonina, l’executiva del PSC de Tarragona està convençuda que @Ivana Martínez farà una excel·lent tasca política com a regidora.

Una imatge de l'agrupacio socialista de Tarragona. / PSC

Una imatge d'una assemblea de l'agrupació socialista de Tarragona. /PSC

Què en pensa l'oposició?

Dels tres grups de l'oposició a l'Ajuntament, només el @Grup Municipal de Convergència i Unió ha enviat un comunicat de valoració de la dimissió d'Antonio Rodríguez, en què ha recordat que "en aquest cas, com en tots, cal que imperi el principi de la presumpció d'innocència". La federació nacionalista, que ha conegut els fets pels mitjans de comunicació i per una trucada posterior de l'alcalde a la portaveu @Victòria Forns, s'espera que "la justícia actuï amb la major diligència possible per tal d'aclarir els fets".

El portaveu del @PP, Alejandro Fernández, ha triat el facebook per valorar la dimissió de l'edil socialista. "Superado el estupor inicial, lo máximo que alcanzo a decir sobre Antonio Rodríguez es que deseo de todo corazón que sea inocente", han estat les declaracions via xarxa social del popular. @Iniciativa per Catalunya-Verds no s'ha pronunciat.

Per la seva banda, fora del consistori, des de Ciutadans, el diputat del partit per Tarragona, @Matías Alonso, ha lamentat que novament “un polític surti a la llum pública per un presumpte delicte”. Alonso ha afirmat que dimitint, Antonio Rodríguez “ha fet el que esperem que faci qualsevol polític implicat en una presumpta acció delictiva” i també ha declarat que espera que “la rapida dimissió per part del regidor i l'acceptació per part de l'alcalde siguin un exemple a seguir per part d'altres càrrecs polítics que estiguin acusats de cometre actes delictius”.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar