loader
menu

CIUTAT

El Nàstic fa una oferta irrefusable a la seva afició

El Circ Ciutat dilluns, 26 de maig de 2014

El Nàstic és conscient que l'afició és el seu actiu més important. El gest que ha tingut la plantilla anant a rebre els seguidors que s'havien empassat més de 20 hores d'autobus per veure l'equip a Ferrol ha eixamplat la sintonia i la comunió que regna actualment entre els futbolistes i els aficionats.

Gimnasticdetarragona.com

Per això, el club vol aprofitar que el sentiment grana és més viu que mai i ha anunciat unes rebaixes molt suculentes per als abonaments de la pròxima temporada. Tant si es puja a segona, com si es queda a segona B. El club vol donar la importància que el soci es mereix i per això ha fet una retallada substancial en la quota anual de l’abonament.

L’abonament anual de Tribuna tindrà un preu de 200€, actualment 395€; la zona de Preferent costarà 140, actualment 250€; mentre que les localitats de Gol valdran 90€, en compte dels 150€ actuals. Alhora de formalitzar l’abonament, els socis que ho desitgin podran efectuar el pagament de la quota en tres terminis. Per més informació, consultar a les oficines del club.

Efectuar l’alta o la renovació de l’abonament, permetrà escollir al soci la millor localitat disponible de la zona triada. A banda de la rebaixa en els preus dels abonaments, també es redueix el preu de les entrades a taquilla per a cadascun dels partits de lliga regular. L’entrada de Tribuna tindrà un cost de 20€, fins ara 40€; Preferent 10€, 25€ actualment; i accedir a Gol valdrà 8€, aquesta temporada 12€.

A més, tots els nous socis que es donin d’alta aquesta setmana tindran l’accés gratuït al partit Nàstic-Sestao River, i a la tercera eliminatòria, si es dona el cas. A banda, els socis actuals que renovin aquesta mateixa setmana el seu abonament, rebran una entrada gratuïta de la seva localitat per al seu acompanyant. Les entrades per als no socis del partit contra el Sestao tindran el mateix preu de sempre: Gol i Preferent (5 euros) i Tribuna (10 euros).

Acord amb la T de Tarragona

Amb vistes al Nàstic-Sestao River de diumenge, el Nàstic i els comerciants de la T de Tarragona han signat un acord. Aquesta nova iniciativa d’ambdues entitats, buscarà que el Nou Estadi enregistri la millor entrada de la temporada.

Els aficionats del Nàstic que facin la despesa mínima, que es detalla a continuació, en els diferents establiments de La Via T que participen en la promoció, podran bescanviar el tiquet de compra per una entrada del partit entre el Nàstic i Sestao River.

La promoció està vigent des d’avui mateix i fins el dia de partit. Els tiquets es bescanviaran a les oficines del Nàstic i es podrà escollir entre una entrada a la zona de Gol o Preferent.

Imports mínims de les empreses participants:

Tea Shop: 20€

Restaurant Cal Peter: 20€

Madonna: 30€

Oktober: 30€

Optica Glass: 30€

El Negrito i Negrita: 50€

Tallers i Joieria Blazquez: 50€


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar