loader
menu

CIUTAT

Els aparelladors de TGN porten l'Ajuntament als tribunals per l'impost de la brossa

El Circ Ciutat dimarts, 27 de maig de 2014

El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona, COAATT, ha interposat una demanda contenciosa administrativa contra l’Ajuntament de Tarragona per cobrar dues vegades l’impost de recollida d’escombreries a aquells professionals que tenen ubicat el seu despatx al seu domicili particular.

Circdetarragona.com

Al seu moment, el COAATT va procedir a presentar tot un seguit d’al·legacions a la proposta de modificar l’ordenança municipal de recollida d’escombreries recordant que cal tenir en compte que el canvi de domicili d’un col·legiat és fruit de la crisi actual que ha portat a molts tècnics de l’edificació a traslladar el seu despatx fins el seu domicili. Des del COAATT es considera que aquest import que es pretén cobrar no s’ajusta al que hauria de ser real.

Si inicialment l’Ajuntament de Tarragona adduïa que les al·legacions s’havien presentat fora de termini, el mateix consistori ha respost al Col·legi d’Aparelladors però sense citar aquest aspecte i ha aprovat la modificació de l’ordenança al Ple abans de respondre a les mateixes al·legacions i negant tota la documentació que se li sol·licitava.

A la demanda que ara ha interposat el COAATT per la via contenciosa administrativa contra l’ajuntament, es demana que s’esclareixin alguns aspectes importants de la taxa de recollida d’escombreries com són les imputacions de despeses d’eliminació de residus per part de SIRUSA, la renovació dels contractes de recollida amb Fomento o la repercussió de la segregació de La Canonja.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar